Pics not showing up in body of replies

rockcity

everyday is a chance to get better
Joined
Apr 10, 2005
Location
Greenville, NC
Tried replying to a thread (what have you done to your rig thread...) like I always do with some photos, strategically inserted into the body. After upload, no option for selecting full view or thumbnail.

continued on with reply and more photo uploads. When done, finally the button for full view appeared. Selected full view... nothing. Preview reply and nothing... hit the reply to message button anyway to see what happened. Photos were thumbnails and don’t show a preview of the photo. Not sure what’s going on, never experienced this before.
 

shawn

running dog lackey of the oppressor class
Administrator
Joined
Mar 13, 2005
Location
Raleigh, NC
Tried replying to a thread (what have you done to your rig thread...) like I always do with some photos, strategically inserted into the body. After upload, no option for selecting full view or thumbnail.

continued on with reply and more photo uploads. When done, finally the button for full view appeared. Selected full view... nothing. Preview reply and nothing... hit the reply to message button anyway to see what happened. Photos were thumbnails and don’t show a preview of the photo. Not sure what’s going on, never experienced this before.

Fuck.
 

77GreenMachine

Phillip Talton
Joined
Mar 30, 2010
Location
Trinity, NC
Testing...

Still not working
 

Attachments

  • 6129A485-3707-4496-B5E3-6FE092CE779E.jpeg
    3.1 MB · Views: 95

shawn

running dog lackey of the oppressor class
Administrator
Joined
Mar 13, 2005
Location
Raleigh, NC
zomb-mnn.jpg.560x0_q80_crop-smart.jpg



Woo!

This is probably going to force some upgrades I've been trying to put off, though. Fair warning....
 
Top